ПОГОДЖУЮ: ЗАТВЕРДЖУЮ:

В.о. начальника Запорізького завідувач дошкільного навчального закладу

міського управління (ясел-садка)№231 «Малинка»

головного управління Запорізької міської ради Запорізької області

Держпродспоживслужби

в Запорізькій області

_____________С.А. Приходько _______________Л.І. Ферапонтова

Примірне двотижневе меню

на зимово-весняний період 2019-2020 роки

дошкільногонавчального закладу

(ясел-садка) № 231 «Малинка»

Запорізької міської ради Запорізької області

(Примірне двотижневе орієнтовне меню на зимово-весняний період складено відповідно до вимог Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227; зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004р. № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» зі змінами).

м. Запоріжжя

І тиждень ІІ тиждень
1 2 3 4 5 6
ВИХІД (гр.) ВИХІД (гр.)
ясла сад ясла сад
ПОНЕДІЛОК
СНІДАНОК СНІДАНОК
Каша вівсяна в’язка (орг.харч.стор.427) /Каша гречана розсипчаста(орг.харч.стор.507) 100 120 Каша пшенична в’язка (орг.харч.стор. 507)/Каша рисова розсипчаста (орг.харч.стор. 506) 100 120
Яйце варене (стор.496) 20 40 Яйце варене(стор.496) 20 40
Ікра кабачкова припущена (картотека розроблена відповідно до п.1.17 розділу 1 Інструкція\ї з організації харчування дітей у ДНЗ) 40 60 Ікра кабачкова припущена (картотека розроблена відповідно до п.1.17 розділу 1 Інструкція\ї з організації) 40 60
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/6 40/5/ 10 Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/ 6 40/5/10
Чай (орг.харч.стор.512) / Чай з лимоном (орг.харч.стор.513) 150 180 Чай (орг.харч.стор.512)/Чай з лимоном (стор.513) 150 180
ОБІД ОБІД
Цибуля /часник Суп гороховий (орг.харч.стор.375)/Суп гороховий з грінками(орг.харч.стор.476) 10 150/ 15 20 200/ 20 Цибуля/часник Суп болгарський (орг.харч.стор.372) / Суп картопляний з галушками (орг.харч.стор.370) 10 150 20 200
Пюре картопляне (орг.харч.стор.499) 100 120 Капуста, тушкована з картоплею(орг.харч.стор.499)/Овочеве рагу(орг.харч.ст.497) 125 150
Ковбаса(сосиска)(орг.харч.стор.489 /Гуляш курячий орг.харч.стор.394,395) 50 85 70 50 Ковбаса (сосиска)(орг.харч.стор.48) 50 70
Огірок солоний (орг.харч.стор.468,359)/ Буряк, тушкований із цибулею(орг.харч. стор.424) / Капуста тушкована (орг.харч.стор. 498) 40 60 Хліб пшеничний Хліб житній 25/ 20 40/ 40
Хліб пшеничний Хліб житній 25/ 20 40/ 40 Сік 150 180
Сік 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Сирники (орг.харч.стор.493), соус сметанний (орг.харч.стор.490) /соус молочний солодкий (орг.харч.стор.405) / Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг.харч.стор.495) 105 /10 120 /15 Сирники рожеві (орг.харч.ст.413) соус сметанний (орг.харч.стор.490) /соус молочний солодкий (орг.харч.стор.405) /Запіканка сирна з крупою манною (орг.харч.стор.413) 145/ 25 150/ 25
Печиво 15 30 Печиво 15 30
Молоко кип’ячене(орг.харч.стор.438)/ Кавовий напій з молоком (орг.харч.стор.513) 150 180 Молоко кип’ячене(орг.харч.стор.438)/ Кавовий напій з молоком (орг.харч.стор.513) 150 180
ВІВТОРОК
І тиждень ІІ тиждень
СНІДАНОК ясла сад СНІДАНОК ясла сад
Каша молочна пшенична/(орг.харч.стор.429)/ рисова (орг.харч.стор.429 / ячна (орг.харч.стор.504)/ манна (стор.503)/гречана (стор.504) 150 200 Каша молочна вівсяна (орг.харч.стор.503) / геркулесова (стор.428)/ пшоняна (орг.харч.стор.505) 150 200
Хліб пшеничний, масло вершкове 30/5 40/5 Хліб пшеничний, масло вершкове 30/5 40/5
Чай орг.харч. (стор.512) / Чай з лимоном (стор.513) 150 180 Чай (орг.харч.стор.512) / Чай з лимоном (стор.513) 150 180
ОБІД ОБІД
Цибуля / часник Борщ буряковий(орг.харч.стор.469)/ Борщ український з пампушками (орг.харч.стор.361) 10 150 20 200 Цибуля/ часник Борщ український (орг.харч.стор.468)/Щі «Запорізькі»(орг.харч.стор364 10 150 20 200
Макаронні вироби відварні (орг.харч.стор.505)/Пюре картопляне(орг.харч. стор.499) 100 120 Каша гречана розсипчаста (орг.харч. стор.507)/ каша рисова розсипчаста (орг.харч.стор.506) / каша пшенична в’язка (стор.507) 100 120
Запіканка картопляно-печінкова (орг.харч.стор.417)/Печінка,тушкована в сметані ( орг.харч.стор.386) 60 100 Оладки печінкові(орг.харч. стор.481)/ Запіканка картопляно -печінкова (орг.харч.стор.417) 35 60 70 100
Буряк, тушкований із цибулею (стор.424) / Капуста тушкована (стор.498) / Огірок солоний (стор.459) /Томат солоний (стор.359) 40 60
Ікра буряково-морквяна (стор.501) /Ікра бурякова (стор.500) / Огірок солоний (стор.459) /Томат солоний (стор.359) 40 60
Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/ 40 Хліб пшеничний. Хліб житній 25/ 20 40/ 40
Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439)/Напій лимонний (орг.харч.стор.439) 150 180 Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Булка здобна (орг.харч.стор.509)/ Млинці зі сметаною ( орг.харч.стор.433)/ Пиріжки з капустою (орг.харч.стор.434) 55 60/10 105 75 70/ 20 135 Пиріжки з повидлом (орг.харч.стор.435) / Оладки з повидлом (стор.508)/ Ватрушка(орг.харч.стор.412) 90/ 70/10 90 115/ 100/ 20 110
Свіжі фрукти 75 150 Свіжі фрукти 75 150
Какао з молоком (огг.харч.стор.514)/ Молоко кип’ячене (орг.харч.стор.438) 150 180 Чай з молоком (стор.513) )/ Молоко кип’ячене (орг.харч.стор.438) 150 180
СЕРЕДА
І тиждень ІІ тиждень
СНІДАНОК ясла сад СНІДАНОК ясла сад
Суп молочний вівсяний (стор.382) / гречаний (орг.харч.стор.383) / маний (стор.384) / рисовий (стор.382) / ячний (стор.383) 150 200 Суп молочний з макаронними виробами (орг.харч.стор.381,503) 150 200
Яйце варене(орг.харч.стор.496) 20 40 Яйце варене(орг.харч.стор.496) 20 40
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/5 40/5/ 10 Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/5 40/5/ 10
Какао на молоці(орг.харч. стр.514)/Чай з лимоном(стор.харч.стор.513) 150 180 Чай (орг.харч.стор.512) / Чай з лимоном (стор.513) 150 180
ОБІД ОБІД
Цибуля / часник Суп-харчо (орг.харч.стор.372) / Розсольник (стор.470)/Куліш( орг.харч.стор.368) 10 150 20 200 Цибуля / часник Капусняк (орг.харч.стор.366) / Суп « Селянський» (стор.369) 10 150 20 200
Картопля відварна з маслом( орг.харч.стор.500)/ Пюре картопляне ( орг.харч.стор.499) 100 120 Печення по- домашньому ( орг.харч.стор.396)/ Пюре картопляне(орг.харч. стор.499)/ Оладки курячі ( орг.харч.стор.402) 100 60 120 100
Ікра бурякова (орг.харч.стор.500)/буряково –морквяна (стор.501)/ Капуста тушкована (стор.498) /Капуста квашена тушкована (стор.421) 40 60 Ікра бурякова (орг.харч.стор500)/буряково –морквяна (стор.501) / Томат солоний (стор.359) / Огірок солоний (стор.359) 40 60
Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40 Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40
Сік 150 180 Сік 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Запіканка рисова- сирна зі сметаною (орг.харч.стор.430)/ Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг.харч.стор.495) / соус сметанний (стор.490) /соус молочний солодкий (стор.405) 115/6 100 150/13 125 Запіканка сирна з крупою манною(орг.харч.стор.413) / Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг.харч.стор.495) / соус сметанний (стор.490) /соус молочнийсолодкий (стор.405) 105 /10 120 /15
Молоко кип’ячене(орг.харч.стор.438)/ Кавовий напій з молоком ( орг.харч.стор.514) 150 180 Какао на молоці (орг.харч.стор.515) / Молоко кип’ячене(стор.438) 150 180
ЧЕТВЕР
І тиждень ІІ тиждень
СНІДАНОК ясла сад СНІДАНОК ясла сад
Каша пшенична в’язка (орг.харч.стор.507)/ каша перлова в’язка (стор.427)/ каша ячна в’язка (стор.427) 100 120 Каша рисова розсипчаста (орг.харч.стор.506) / каша пшоняна в’язка (стор.428) / каша вівсяна в’язка (стор.427) 100 120
Гуляш курячий (орг.харч.стор.395) /Бігос овочево-курячий (стор.396) 50 80 Гуляш курячий (орг.харч.стор.395) /Голубці ліниві з курячим м’ясом (орг.харч.стор.402,482)/ Бігос овочево-курячий ( стор.396) 50 60 50 80 170 80
Хліб пшеничний, масло вершкове
30/5 40/5 Хліб пшеничний, масло вершкове 30/5 40/5
Чай з молоком (стор.513) / кавовий напій з молоком (стор.513) 150 180 Чай з молоком (стор.513) / Какао на молоці (орг.харч.стор.514) 150 180
ОБІД ОБІД
Суп з рибними фрикадельками (орг.харч.стор.381)/Суп польовий ( орг.харч.стор.379) 150 200 Суп картопляний (стор.473) / Суп з рибними фрикадельками (стор381) 150 200
Тюфтельки м’ясні в сметанно-томатному соусі (яловичина) (стор.479) / Ковбаски по-львівськи в сметанно-томатному соусі(орг.харч.стор.480)/Тюфтельки курячі (орг.харч.стор.398) /котлета м′ясна смажена (орг.харч.стор.478, 479) 45/ 50 / 80 65 100/ 100/ 105 105 Тюфтельки рисово-м’ясні (яловичина) (орг.харч.стор.390) / Плов із м’ясом (яловичина) (орг.харч.стор.484) / Плов із м’ясом курячим (орг.харч.стор.485) 80 / 95/ 95 135/ 190/ 170
Пюре картопляне (стор.499) 100 120
Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359)/Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357) 40 60 Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359)/Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357) 40 60
Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40 Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40
Компот із сушених фруктів (стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) 150 180 Компот із сушених фруктів (стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Каша молочна геркулесова (стор.428) /вівсяна (стор.503) 150 200 Каша молочна манна (ст503)/ Суп молочній вермішельний ( орг.харч.стор.382) 150 200
Печиво 20 40 Печиво 20 40
Свіжі фрукти 75 150 Свіжі фрукти 75 150
Чай з лимоном (стор.513)/ Молоко кип’ячене (стор.438) 150 180 Чай з лимоном(стор.513)/ Какао на молоці (стор.514) 150 180
П’ЯТНИЦЯ
І тиждень ІІ тиждень
СНІДАНОК ясла сад СНІДАНОК ясла сад
Каша молочна манна (орг.харч.стор.503)/ Каша молочна пшоняна (стор.505) 150 200 Каша молочна вівсяна (стор.503) / гречана (стор.504) 150 150 200 200
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/6 40/5/10 Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/6 40/5/10
Чай (стор.512) / Чай з лимоном (стор.513) 150 180 Чай (стор.512) / Чай з лимоном (стор.513)/ Какао на молоці (стор.514-515) 150 180
ОБІД ОБІД
Часник /лук Борщ український (орг.харч.стор.361) /Суп квасолевий (орг.харч.стор.376) 10 150 20 200 Часник/лук Борщ буряковий (орг.харч.стор.360)/ Суп-харчо (орг.харч.стор.372) 10 150 20 200
Суфле рибне (орг.харч.стор.411) /Тюфтельки рибні (стор.492)/ Хек,варений з овочами( орг.харч.стор.407) 55 45 55 95 90 100 Котлети рибні (орг.харч.стор.492)/ Минтай, тушкований з овочами(орг.харч.стор./ Товченики рибні( орг.харч.стор.409) 30 50 53 60 125 105
Пюре картопляне (стор.499)/ Каша гречана розсипчаста ( орг.харч.стор.506,507)/ Каша рисова( орг.харч.стор.506) 100 120 Пюре картопляне (стор.499)/ Каша пшенична в’язка (орг.харч.стор.507)/ Каша пшоняна (огр.харч.стор.505) 100 120
Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359) Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357) 40 60 Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359) Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357) 40 60
Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40 Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40
Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) 150 180 Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Пиріжки з повидлом (стор.435) 90 115 Булка здобна (стор.509) 55 75
Свіжі фрукти / яблуко печене з цукром ( орг.харч.стор. 519) 75 150 Свіжі фрукти або яблуко печене з цукром ( орг.харч.стор. 519) 75 150
Чай (орг.харч.стор.512) 150 180 Чай (орг.харч.стор.512) 150 180




Показники фактичного виконання норм харчування дітей в ДНЗ № 231 за 2019р.

Показники фактичного виконання норм харчування дітей до 3 – х років в ДНЗ за 2019р.

ДНЗ виконання норм харчування з вживання продуктів (у %):
м'яса риби масла вершкового молока олії сиру кисломол. сиру тверд. яєць фруктів свіжих овочів картоплі соку цукру загальний показник
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
січень 100 100 100 100 100 100 90 100 100 74 100 100 100 97
лютий 85 100 100 74 85 100 0 100 100 80 100 100 100 86
березень 85 100 100 75 90 100 80 100 100 72 100 100 100 92
квітень 97 100 100 74 93 93 74 100 90 100 100 95 100 94
травень 100 100 100 75 83 94 76 100 100 70 87 86 100 90
червень 98 100 100 74 82 100 100 100 100 63 100 98 100 93
липень 95 85 100 73 87 72 100 100 100 77 100 100 100 91
серпень 87 100 100 65 93 97 100 100 89 67 100 96 100 92
вересень 80 100 100 70 83 95 67 100 78 72 89 92 100 87
жовтень 93 100 100 72 83 89 67 100 56 66 74 93 100 84
листопад 85 100 100 74 83 83 100 100 80 63 100 100 100 90
грудень 87 80 100 80 100 86 100 100 93 72 100 100 100 92
Загальний показник з вживання продуктів 91 97 100 76 89 92 80 100 91 73 96 97 100 91

Показники фактичного виконання норм харчування дітей від 3-х до 6 (7) років

в ДНЗ за 2019р.

ДНЗ виконання норм харчування з вживання продуктів (у %):
м'яса риби масла вершкового молока олії сиру кисломол. сиру тверд. яєць фруктів свіжих овочів картоплі соку цукру загальний показник за місяць
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
січень 100 100 100 82 100 100 84 100 100 81 100 100 100 96
лютий 84 93 100 85 80 96 0 100 89 76 92 96 100 84
березень 87 100 100 74 76 100 100 82 87 71 100 100 100 91
квітень 100 100 100 86 81 100 80 93 77 52 95 97 100 89
травень 97 100 100 85 90 98 60 100 83 60 97 82 100 89
червень 100 94 100 87 79 97 100 100 100 63 95 100 100 93
липень 95 70 97 86 83 79 100 100 100 87 100 91 100 91
серпень 87 100 100 100 93 100 100 100 68 80 100 100 100 94
вересень 93 89 100 80 89 100 80 92 76 81 95 91 100 90
жовтень 85 96 100 86 89 87 60 83 58 70 69 89 100 82
листопад 86 87 100 84 78 82 100 92 64 73 80 86 100 86
грудень 86 78 100 80 100 84 100 100 82 78 100 100 100 91
Загальний показник з вживання продуктів 92 92 100 85 87 94 80 95 82 73 94 94 100 90

Показники фактичного виконання норм харчування дітей в ДНЗ № 231

за 2019р.

I квартал II квартал III квартал IVквартал 2019р
Молоко 73 85 86 79 81
Масло вершкове 100 100 100 100 100
Сир твердий 59 100 100 88 87
Яйця 100 96 96 100 98
Риба 100 97 100 77 94
М`ясо 93 99 87 87 92
Фрукти свіжі 96 100 80 72 87
Овочі різні 68 63 82 70 71
Картопля 99 98 100 87 96
Соки 100 99 98 90 97
Усього 91 94 93 85 91

Показники фактичного виконання норм харчування дітей в ДНЗ № 231

у порівнянні 2018р. з 2019р.

2018 2019
Молоко 73 81
Масло вершкове 100 100
Сир твердий 87 87
Яйця 97 98
Риба 97 94
М`ясо 97 92
Фрукти свіжі 96 87
Овочі різні 88 71
Картопля 88 96
Соки 69 97
Усього 90 91

Показники фактичної вартості харчування дітей у ДНЗ № 231

за період 01.01.2019-31.05.2019 та 01.09.2019-31.12.2019

вартість хар- чування ді- тей до 3 рок. межі коливань факт. вартості в різних ДНЗ району вартість хар-чування дітей від 3 до 7р. межі коливань фактичної вартості в різних ДНЗ району до 3 років у са нат. гр. від 3 до 7 років у санаторних групах до 3 років у цілодобових групах від 3 до 7років у цілод. групах *показник вартості харчування ДНЗ інш.форм власності
ДНЗ / встановлен показник 28гр. 24коп. мінім. показник макс. показник 42грн42коп мінім. показ-ник макс. показник
ДНЗ № 231 28грн. 37коп. 42грн. 71коп.

Показники фактичного виконання норм харчування дітей в ДНЗ за оздоровчий період 2019 рік

вартість хар- чування ді- тей до 3 рок. межі коливань факт. вартості в різних ДНЗ району вартість хар-чування дітей від 3 до 7р. межі коливань фактичної вартості в різних ДНЗ району до 3 років у са нат. гр. від 3 до 7 років у санаторних групах до 3 років у цілодобових групах від 3 до 7років у цілод. групах *показник вартості харчування ДНЗ інш.форм власності
ДНЗ / встановлен показник 31грн06коп. мінім. показник макс. показник 46грн 66коп. мінім. показ-ник макс. показник
ДНЗ № 231 30грн. 15коп. 45грн. 71коп.

Показники фактичного виконання норм харчування дітей

в ДНЗ № 231 за 2019р.

Показники фактичного виконання норм харчування дітей до 3 – х років

в ДНЗза 2019р.

ДНЗ виконання норм харчування з вживання продуктів (у %):
м'яса риби масла вершкового молока олії сиру кисломол. сиру тверд. яєць фруктів свіжих овочів картоплі соку цукру загальний показник
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
січень 100 100 100 100 100 100 90 100 100 74 100 100 100 97
лютий 85 100 100 74 85 100 0 100 100 80 100 100 100 86
березень 85 100 100 75 90 100 80 100 100 72 100 100 100 92
квітень 97 100 100 74 93 93 74 100 90 100 100 95 100 94
травень 100 100 100 75 83 94 76 100 100 70 87 86 100 90
червень 98 100 100 74 82 100 100 100 100 63 100 98 100 93
липень 95 85 100 73 87 72 100 100 100 77 100 100 100 91
серпень 87 100 100 65 93 97 100 100 89 67 100 96 100 92
вересень 80 100 100 70 83 95 67 100 78 72 89 92 100 87
жовтень 93 100 100 72 83 89 67 100 56 66 74 93 100 84
листопад 85 100 100 74 83 83 100 100 80 63 100 100 100 90
грудень 87 80 100 80 100 86 100 100 93 72 100 100 100 92
Загальний показник з вживання продуктів 91 97 100 76 89 92 80 100 91 73 96 97 100 91

Показники фактичного виконання норм харчування дітей від 3-х до 6 (7) років

в ДНЗ за 2019р.

ДНЗ виконання норм харчування з вживання продуктів (у %):
м'яса риби масла вершкового молока олії сиру кисломол. сиру тверд. яєць фруктів свіжих овочів картоплі соку цукру загальний показник за місяць
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
січень 100 100 100 82 100 100 84 100 100 81 100 100 100 96
лютий 84 93 100 85 80 96 0 100 89 76 92 96 100 84
березень 87 100 100 74 76 100 100 82 87 71 100 100 100 91
квітень 100 100 100 86 81 100 80 93 77 52 95 97 100 89
травень 97 100 100 85 90 98 60 100 83 60 97 82 100 89
червень 100 94 100 87 79 97 100 100 100 63 95 100 100 93
липень 95 70 97 86 83 79 100 100 100 87 100 91 100 91
серпень 87 100 100 100 93 100 100 100 68 80 100 100 100 94
вересень 93 89 100 80 89 100 80 92 76 81 95 91 100 90
жовтень 85 96 100 86 89 87 60 83 58 70 69 89 100 82
листопад 86 87 100 84 78 82 100 92 64 73 80 86 100 86
грудень 86 78 100 80 100 84 100 100 82 78 100 100 100 91
Загальний показник з вживання продуктів 92 92 100 85 87 94 80 95 82 73 94 94 100 90

Показники фактичного виконання норм харчування дітей в ДНЗ № 231

за 2019р.

I квартал II квартал III квартал IVквартал 2019р
Молоко 73 85 86 79 81
Масло вершкове 100 100 100 100 100
Сир твердий 59 100 100 88 87
Яйця 100 96 96 100 98
Риба 100 97 100 77 94
М`ясо 93 99 87 87 92
Фрукти свіжі 96 100 80 72 87
Овочі різні 68 63 82 70 71
Картопля 99 98 100 87 96
Соки 100 99 98 90 97
Усього 91 94 93 85 91

Показники фактичного виконання норм харчування дітей в ДНЗ № 231

у порівнянні 2018р. з 2019р.

2018 2019
Молоко 73 81
Масло вершкове 100 100
Сир твердий 87 87
Яйця 97 98
Риба 97 94
М`ясо 97 92
Фрукти свіжі 96 87
Овочі різні 88 71
Картопля 88 96
Соки 69 97
Усього 90 91

Показники фактичної вартості харчування дітей у ДНЗ № 231

за період 01.01.2019-31.05.2019 та 01.09.2019-31.12.2019

вартість хар- чування ді- тей до 3 рок. межі коливань факт. вартості в різних ДНЗ району вартість хар-чування дітей від 3 до 7р. межі коливань фактичної вартості в різних ДНЗ району до 3 років у са нат. гр. від 3 до 7 років у санаторних групах до 3 років у цілодобових групах від 3 до 7років у цілод. групах *показник вартості харчування ДНЗ інш.форм власності
ДНЗ / встановлен показник 28гр. 24коп. мінім. показник макс. показник 42грн42коп мінім. показ-ник макс. показник
ДНЗ № 231 28грн. 37коп. 42грн. 71коп.

Показники фактичного виконання норм харчування дітей в ДНЗ за оздоровчий період 2019 рік

вартість хар- чування ді- тей до 3 рок. межі коливань факт. вартості в різних ДНЗ району вартість хар-чування дітей від 3 до 7р. межі коливань фактичної вартості в різних ДНЗ району до 3 років у са нат. гр. від 3 до 7 років у санаторних групах до 3 років у цілодобових групах від 3 до 7років у цілод. групах *показник вартості харчування ДНЗ інш.форм власності
ДНЗ / встановлен показник 31грн06коп. мінім. показник макс. показник 46грн 66коп. мінім. показ-ник макс. показник
ДНЗ № 231 30грн. 15коп. 45грн. 71коп.
Кiлькiсть переглядiв: 62

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Липень 2020 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031